Skip to main content

Manapság egyre divatosabbá vált a szelfigép bérlés, legyen szó esküvőről, születésnapról vagy céges rendezvényről. Nem csoda, hiszen nemcsak nagyon jó hangulatot varázsol egy szelfiegép, hanem feledhetetlenné is teszi az alkalmat. Nézzük meg 5 pontban, hogy miért is érdemes szelfigépet bérelned!

1. Hangulat, jókedv és bohóckodás

Hihetetlenül feldobja a hangulatot, amikor a vendégek képeket készítenek magunkról egy fotóautomata előtt állva. Sokan fogadják ezt kétkedve, viszont a vendégek visszajelzései egytől egyig ezt erősítik meg! Ehhez nélkülözhetetlenek a különböző kiegészítők, mint például a színes parókák, álarcok vagy kalapok, lehetővé téve azt, hogy egy pillanatra másik szerepbe bújhassunk a barátainkkal együtt!

Szelfigép bérlés a vintageselfiegep.hu-n!

2. Modern felszereltség

A szelfigépek nemcsak egyszerűen nagyméretű azonnali fotónyomtató masinák, hanem egy minőségi felépítésű és hightech rendszert magukban hordozó modern eszközök. A nálunk bérelhető Vintage Selfiegép emellett megjelenésében is egyedi, tömörfából készült, mely vintage hangulatot kölcsönöz a gép számára. Legyen szó azonnali fotónyomtatásról, gif vagy bumeráng készítéséről, majd ezek emailben való továbbküldésén át a QR kóddal történő beolvasásáig – semmi sem akadály a gép számára. Ezzel lehetőséget nyújt a vendégeknek, hogy a képeket azonnali nyomtatással kézben tartsák, de emellett digitális formában is azonnal elérhessék!

3. Örök emlék

Az elkészült képekről nemcsak a vendégek nyomtathatnak ki magunkat egy-egy példányt, hanem azonnal egy másolati példány is készülhet, ami egy esküvőn a vendégkönyvbe ragasztva a vendégek egy-egy kis üzenetével örök emléket jelenthet az ifjú párnak. Emellett az elkészült képeket, gifeket vagy bumerángokat elérhetővé tesszük Számotokra egy teljes hónapig, így le tudjátok őket menteni, hogy bármikor visszanézhessétek ezeket az örömteli pillanatokat!

4.  Szelfigép karbantartása

A szelfigépben található egy mini számítógép, egy fotónyomtató és egy kamera. Nem csoda, hogy extrán vigyáznunk kell ezekre az eszközökre és folyamatos karbantartást is igényelnek. Ezek az érvek is a bérlés mellett szólnak, hiszen ebben az esetben ezek a teendők sem rátok hárulnak. Mi kiszállítjuk, összerakjuk, felállítjuk, kezeljük, elpakoljuk és elhozzuk a gépet és a kiegészítőket. Minden bérbeadás után pedig átnézzük azokat, hogy a következő bérlés alkalmával is minden rendben legyen.

5. Szelfigép bérlés vagy vásárlás egy alkalomra?

Az a rossz hírünk, hogy egy ilyen gép ára több millió forint is lehet, így érthető, hogy a legtöbben inkább a szelfigépbérlés mellett döntenek. A gép és a hozzátartozó kiegészítők tárolása pedig nem kis helyet foglal el. Vintage Selfiegépünk kb. 60 kg tömegű, emiatt a gép összerakása és felállítása is két embert igényel. Ugye, jobb, ha ezzel más bajlódik?

Ha szelfigép bérlésén töröd a fejed, akkor jó helyen jársz! Vedd fel velünk a kapcsolatot, átbeszéljük a kérdéseidet és segítünk Neked abban, hogy a vendégeid a lehető legjobban érezzék magukat!

Weboldalunkat az InnoDesign Hungary készítette!