Skip to main content

Gyakran előforduló kérdések

Milyen alkalmakra bérelhetek selfiegépet?

Esküvőre, lánybúcsúra, céges rendezvényre, születésnapra, tematikus eseményekre, Rád bízzuk! Bármilyen alkalomra bérelhetsz selfiegépet, vedd fel Velünk a kapcsolatot, a jókedv garantált!

Mi a bérlés menete?

Vedd fel Velünk a kapcsolatot honlapunkon keresztül, emailben vagy telefonon! Miután pontosítjuk a részleteket, árajánlatot küldünk Neked, majd a szerződéskötést követően a foglaló megfizetése után véglegesítjük a megrendelést. Egyszerű, ugye?

Mikor érdemes lefoglalnom a selfiegépet?

Minél hamarabb, annál jobb! Ha nem szeretnél lemaradni a bérlésről, érdemes akár egy évvel az esemény előtt lefoglalni a selfiegépet.
Mindenképpen érdeklődj elérhetőségeinken, hogy az általad kiválasztott időpontra van-e szabad fotógépünk.

Mit tartalmaz a bérlés?

A bérlés tartalmazza a selfiegépet a hozzá tartozó vicces kiegészítőkkel és az általad választott feszített vászon fotófallal, fotósablonokkal, valamint az esemény teljes ideje alatt rendelkezésetekre áll egy selfiegép asszisztens.

Milyen fotósablont kérhetek?

Rengeteg előre elkészített fotósablon áll rendelkezésetekre, de igény esetén hozott grafikából ingyenesen elkészítjük egyedi fotósablonotokat! Legyen szó esküvői grafikáról vagy céges logóról.

Milyen kiegészítőket tartalmaz a bérlés?

Mindenféle vicces kiegészítő és kellék gondoskodik a jó hangulatról! Legyen az színes kalap, műbajusz, szemüveg vagy különböző táblák és még sok más! Tematikus kiegészítőket is biztosítunk, például karácsonyi kellékek.

Milyen fotóhátterek érhetőek el?

Prémium minőségű, feszített vászon fotóhátterek közül választhatsz, melyet a bérlési csomag ára tartalmaz.
A vászon mérete: 2,5×2,25 m.

Hol bérelhetek selfiegépet?

Selfiegépünket az ország bármely pontján tudjátok bérelni!
Budapesten belül a kiszállási díj 6000 Ft, míg vidéki helyszín esetén 110 Ft/km költséggel kell számolnotok.

Mikor érkezünk a helyszínre?

A lefoglalt időpont előtt 1 órával érkezünk a helyszínre, hogy mindent időben beállíthassunk Számotokra. Amennyiben szükség van rá felár ellenében hamarabb is érkezhetünk.

Van lehetőség helyszíni hosszabbításra?

Igen! Minden további megkezdett óra költsége 20 000 Ft.

Mire van szükségünk a helyszínen?

A selfiegép, fotófal és a kiegészítők elhelyezéséhez legalább 2,5×2,5 m nagyságú területre van szükségünk, de a 3×3 m az ideális. Ezen felül a kiegészítők számára egy asztalt is kell biztosítanotok, valamint a selfiegép működtetéséhez 10 méteren belüli 220 Voltos áramforrásra van szükség.

Milyen és mennyi képet készít a gép?

A bérlés ideje alatt korlátlan számú fotókollázst nyomtathattok, melyen 3-4 fotó szerepel. Másolati példány illetve egy fotó/nyomat felár ellenében kérhető.
A nyomtatott képek mérete 10×15 cm.

Hány fő készíthet selfie-t egyszerre?

6-8 fő kényelmesen elfér, de akár 10-12 személyes selfie is készülhet!

Hogyan jutok hozzá a képekhez?

Amellett, hogy az eseményen azonnal nyomtatásra vagy a telefonodra kerülnek a képek a QR kód segítségével, email formájában is továbbíthatod magadnak, valamint arról is gondoskodunk, hogy az esemény után 1 hónapig elérd őket digitális formában is.

Mi hiszünk a jó hangulat megteremtésében!

Bérelj selfiegépet és légy részese a felhőtlen hangulatnak!

Elérhetőségeink

Telefon: +3670/606-50-82

E-mail: hello@vintageselfiegep.hu

© 2024 vintageselfiegep.hu