Skip to main content

Jó hírünk van! Az idei Tavaszi Esküvő Kiállítás eseményén a Millenárison Mi is ott leszünk! Úgy döntöttünk, hogy kiállítjuk a szelfigépünket, viszünk magunkkal háttereket és vicces kiegészítőket, valamint szuper kedvezményekkel is készülünk az eseményre!

Tavaszi Esküvő Kiállítás – 2024. február 17-18.

Szuper alkalom arra, hogy ne csak Velünk, mint a Vintage Selfie megálmodóival találkozzatok, hanem egyéb szolgáltatókat is megismerjetek, akik mind azért lesznek ott, hogy a Ti Nagy Napotok a lehető legjobban sikerüljön! Mi biztosíthatunk Benneteket, hogy kipróbálhatjátok a szelfigépünket, megismerhetitek a vintage borítás alatt rejlő eszközöket, és minden kérdésetekre igyekszünk választ adni. Persze készülünk szuper kedvezményekkel is és hozunk Nektek néhány általunk elkészített layoutot is.

Hogyan bérelhettek szelfigépet?

Bevezetünk Benneteket a teljes bérlési folyamatba. Hogyan szerződünk, milyen grafikákat és elrendezéseket kérhettek, mikor érkezünk a helyszínre és milyen feltételeket kell biztosítania a helyszínnek ahhoz, hogy biztosan kitehessük a fotóboxot. Nem hagyunk kételyek nélkül és ha a Tavaszi Esküvő Kiállítás bármelyik napján bérelnél, akkor még kedvezményt is adunk Neked!

Mit érdemes tudni a szelfigép működéséről?

Persze sorolhatnám, hogy van benne egy Canon fényképezőgép, hőszublimációs fotónyomtató prémium fotópapírral töltve, egy 14 colos érintőkijelzős számítógép, illetve egy lámpa vakuval kiegészítve a tökéletes fotó elkészüléséért. Szóba hozhatnám a szoftvert és azt is, hogy hogyan működik, de inkább arra buzdítalak Benneteket, hogy találkozzunk február 17-18-ai hétvégen a 19/b standnál a Millenárison, ahol bevezetünk minden rejtélybe!

Szelfigép bérlése a vintageselfiegep.hu-n!

Nézzétek meg a háttereinket és a vicces kiegészítőinket!

Ismerkedjetek meg a feszített vászon háttereinkkel és győződjetek meg magatok arról, hogy nem véletlenül mondjuk a háttereinkre, hogy prémium minőségűek. Próbáljátok ki vicces kiegészítőink egy részét (olyan sok van, hogy annyit nem tudunk magunkkal vinni) és készítsetek vicces szelfiket, bumerángot vagy gif-et a szelfigéppel. Szerintünk már ennyi idő alatt is jól fogjátok magatokat érezni!

Instax Mini bérlésen töröd a fejed?

Jó hírünk van! Ugyanis Instax Minit is tudtok bérelni Tőlünk! Amit szintén magunkkal viszünk az Esküvő Kiállításra! További információ az Instax Mini Bérlés oldalunkon!

Mikor és hol lesz a Tavaszi Esküvő Kiállítás?

Találkozzunk február 17-18-ai hétvégén a Tavaszi Esküvő Kiállításon! Nektek jó készülődést kívánunk, Mi pedig izzítjuk a kedvezményt és a szelfigépet!

Amennyiben nem tudtok még heteket várni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot azonnal!