Skip to main content

Amikor az Instax bérlés igénye felmerül bennünk, akkor el kell gondolkodnunk, hogy valóban a legjobb megoldás-e? Hoztunk néhány előnyt és hátrányt, de természetesen a szelfigép bérlés elemzése sem maradhat ki! A cikk végére Te is tudni fogod, hogy melyiket válaszd!

Top 3 előny az Instax bérlés mellett

Persze sok előny szól az Instax bérlése mellett, de nézzük, hogy mik a legfőbb erényei egy ilyen kis masinának!

 1. Nem véletlenül Instax Mini a neve. Kis méretéből adódóan egy kompakt eszközről beszélhetünk, amit bárki, gyerek vagy felnőtt könnyedén fel tud kapni és már készülhet is a szuper szelfi! Egyszerűen tedd csak ki az asztalra, tegyél mellé néhány pakk fotópapírt, hogy biztosítsd a vendégek számára a korlátlan fotózás élményét!
 2. Több féle színből választhatsz, legyen szó rózsaszín, fehér vagy zöld változatról. Nálunk a fehér a jól bevált szín, hiszen minden eseményhez tökéletesen passzol!
 3. Elfogyott a papír vagy kifogyott az elem? Csupán 2 percre van szükség ahhoz, hogy az elemeket kicseréljük vagy új papírt tegyünk a gépbe. Szerencsére nem egy bonyolult eszköz, így egy kis útmutató segítségével bárki el tudja végezni ezeket a cseréket!

Top 3 hátrány az Instax bérlés ellen

Mondhatnánk, hogy praktikus, könnyen mozgatható és könnyű cserélni a papírt vagy az elemet, ugyan mi baj lehet? Miért szólna ellene bármi? Mi azért mutatunk három ellenérvet, csak hogy ne érjen meglepetés Benneteket!

 1. Drága fotópapír. Ezzel talán el is árultuk a legnagyobb hátrányát, de meg kell fizetni azt a kompaktságot és könnyen kezelhetőségét, amit ez a gép ígér nekünk. Általánosságban elmondható, hogy 20 db fotópapír 7.500 Ft-ba kerül. Egy 100 fős esküvőn legalább (alsó hangon) 120 db papírra lesz szükségetek, ami azt jelenti, hogy csak a papír ára 45.000 Ft-ra fog rúgni. És ha közben elfogy, akkor elfogyott.
 2. Sokszor rosszabb képet készít annál, mint amire igazán számítunk. Persze elmondhatjuk, hogy a régi időkben sem voltak jó minőségűek a képek, de mégiscsak azt szeretnénk elérni, hogy minden kép tökéletesen készüljön el. Sajnos, a rossz fotók a szemétben landolnak, így ez akár kidobott pénz is lehet!
 3. Általánosságban elmondható, hogy nincsen hozzá kellék. Gondolunk itt kalapokra, szemüvegekre, felfújható hangszerekre és egyéb másra. Persze nem is nagyon van rájuk szükség, hiszen nehézkes a fotó elkészítése, ha a kezünkben épp egy gitárt tartunk.
Instax Mini vagy szelfigép bérlés?

Top 3 előny a szelfigép bérlés mellett

Ha az előbbi három előny tetszett, akkor garantáljuk, hogy ez még jobban fog tetszeni! Lássunk is hozzá a kedvcsinálóhoz!

 1. Korlátlan mennyiségű nyomtatás! Azt gondoljuk, hogy ennél már nem is lehetne jobb. Pedig de! Készíthetünk bumerángot vagy GIF-et is, amiket a beolvasott QR kód segítségével azonnal megjeleníthetünk a telefonunkon. De emailt is küldhettek bárkinek, akinek csak szeretnétek! Egy szuper bumeráng bárkit megnevettet!
 2. Profi fotó. Az Instax bérlés hátrányai között felmerült a rossz minőségű kép elkészítésének lehetősége is, de itt ez nem játszik! A Canon fényképezőgép és a szelfigép tetején elhelyezett vaku mindig a lehető legjobb minőségű képet készíti el! Vigyázat, tűéles!
 3. Rengeteg vicces kellék! Nos, nálunk elég sok vicces kellék található, ami feldobja a hangulatot. Rengeteg felfújható kellékünk van, ami garantálja a viccesebbnél viccesebb pillanatokat. Kalap, felfújható hangszerek és bunkósbot, szemüvegek és sok más egyéb kiegészítő. A feszített vászonháttér előtt pedig tökéletes szelfizést vihetünk véghez!

Top 3 hátrány a szelfigép bérlés ellen

A hátrányokat nehéz leírni, hiszen kevés van, de mégis csak akad. Nézzük meg, hogy mik is ezek.

 1. Nehéz. A szelfigépünk körülbelül 50 kg tömegű, amit mozgatni nem egyszerű. Ezért az előre telepítés után nem is nagyon szoktuk mozgatni, hiszen nem csak a gépet, hanem az összes eszközt és hátteret is cipelni kell vele együtt. Ezért a szelfigép elhelyezését fix helyre szoktuk javasolni.
 2. Drága. Na jó viccelünk! 🙂 Amilyen élményt nyújt a gép, egyáltalán nem drága a bérlése. Ott van a rengeteg kellék, háttér, személyes asszisztencia, korlátlan fotónyomtatás és a folyamatos nevetés! Szerintünk ez mind felér egy tökéletes estével, ezért biztosak vagyunk abban, hogy megéri a bérlés!
 3. Upsz, kifogytunk! Tényleg, bármennyit is gondolkodunk nem tudunk újabb hátrányt felmutatni. Maximum azt, hogy folyamatos energia ellátásra van szüksége és nálunk csak egy 10 m hosszú kábel van. Hát talán ennyi!

Na mit szóltok?

Reméljük sikerült egy kicsit bemutatni ezt a két terméket előnyökkel és hátrányokkal együtt. Amennyiben eldöntöttétek, hogy az Instax bérlés vagy a szefligép bérlés lett a befutó, úgy vegyétek fel velünk a kapcsolatot! Ha kérdésetek van, akkor is keressetek bennünket és mindenben szívesen segítünk! 2024. február 17-18-án pedig találkozzunk a Tavaszi Esküvő Kiállításon! Mi ott leszünk!

A weboldalunkat az InnoDesign tartja karban.

HÉTKÖZNAPI AKCIÓ!

Amennyiben hétköznap bérelsz, úgy a csomagajánlatainkból 10% kedvezményt biztosítunk!


This will close in 20 seconds