Skip to main content

Amikor megfogalmazódik a szelfigép bérlés gondolata, akkor jó, ha tisztában vagytok az alapokkal! Ebben a rövid kis cikkben összeszedtük az összes jó tanácsunkat számotokra! Ha mégis felmerül bennetek valamilyen kérdés, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Szelfigép bérlés? A helyszín fix?

Először is tudnotok kell, hogy a helyszín, amit kinéztetek magatoknak, alkalmas-e arra, hogy egy fotósarkot kialakítsatok. Ebben segítségetekre lehet a helyszín tulajdonosa vagy akivel egyeztettek. Mindenképpen érdemes ezt lefixálni, mert a fotóboxnak bizony kell hely. Legalább 2 méter távolságot kell hagyni a fotófal és a szelfigép között. Ez persze több is lehet! Minél messzebb van a gép a háttértől, annál több minden fér el egy képben!

Itt térhetünk ki a háttérre. Az általunk kínált fotóhátterek pontos mérete 250cm x 225cm (szélesség x magasság). A háttér egyébként nem foglal el sok helyet, hiszen a vászon egy csővázra kerül kifeszítésre, így mélysége igazából nincs. Ami még fontos, hogy áramforrás is legyen biztosítva! Nálunk egy 10m-es hosszabbító lesz, így ezzel kell kalkulálni, hogy elérjen a vezeték az aljzatig.

Hol lesz a rendezvény? Hány főre számítotok?

Szerencsére országosan elérhetőek vagyunk, így bárhol is legyen a Nagy Nap vagy a rendezvény, amit szerveztek, biztosak lehettek, hogy elmegyünk odáig! Amit fontos tudnotok, hogy Budapesten belül 6000 Ft a kiszállás és a telepítés díja, míg Budapesten kívül 110 Ft/km díjjal számolhattok.

Amennyiben egy szelfigépet egy kültéri rendezvényre szeretnétek, számunkra az sem probléma. Azzal viszont számoljatok, hogy ha nagy szél van vagy elered az eső, akkor mindenképpen fedett helyre kell vinnünk a gépet, hogy megóvjuk a károsodástól. Így kérünk benneteket, hogy erre is legyen egy B tervetek!

Fontos tudnotok, hogy a csomagajánlataink 150 főig érvényesek, amennyiben ezt túllépitek, egyedi árajánlatot kell kérnetek, mivel a fotónyomtatás minden esetben korlátlan.

Szelfigép bérlés! Na de hány órára vegyem igénybe?

Háromféle csomagajánlatunk van, de persze, ettől bármikor eltérhetsz! Bérelheted a szelfigépet két órára vagy két hétre is! Arra kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztessünk az igényeidről és a rendezvény nagyságáról. Amennyiben 100 fő körüli létszámot terveztek, úgy mindenképpen ajánljuk a 4 órás csomagot! Amennyiben ez mégsem lenne elég, úgy lehetőségetek van helyszíni hosszabbítást kérni! Így biztosak lehettek abban, hogy addig maradunk, amíg kell!

Van lehetőségetek kérni, hogy sokkal, akár órákkal korábban érkezzünk a helyszínre és előre telepítsük a szelfigépet. Ezt hívjuk készenléti időnek, melynek óránként 5000Ft költsége van. Így lehetőségetek van arra, hogy ne legyünk a pakolással és a telepítéssel láb alatt!

Fotóháttér. Melyiket válasszam?

Jelenleg 8 különböző fotóháttérrel rendelkezünk, amit a későbbiekben bővíteni fogunk. Amennyiben nem nyerte el tetszéseteket a fotófalaink egyike sem, úgy kérhettek egyedi fotófalat is, egyedi grafikával. Mi minden esetben csak prémium feszített vászonhátterekkel dolgozunk, ezért az általatok készített grafika is ilyenre készülne. Amennyiben nem kértek hátteret, úgy hozhattok magatoknak is vagy csak egyszerűen a környezet lesz a háttérben. A fotófalaink minden esetben díjmentesek a rendelt csomaghoz!

Összegzés

Talán a legfontosabb, hogy a helyszín tudjon számotokra olyan helyet biztosítani, ahová kényelmesen fel lehet állítani a fotóboxot háttérrel vagy anélkül. Utána minden már csak gyerekjáték és élvezhetik a vendégeitek a szelfizés minden pillanatát! Szelfigép bérlésre fel!

Weboldalunkat az InnoDesign működteti.