Skip to main content

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogy mit mikor kell intézni az esküvő előtt és mikor béreljünk szelfigépet?

Honnan is indulunk?

A lánykérés után minden újdonsült menyasszony agya elkezd zakatolni. A legfontosabb kérdés, hogy milyen teendői vannak a nagy napig, és mikor mit intézzen el. Ezek között elsőként szerepel természetesen a menyasszonyi ruha kiválasztása, de az esküvő helyszínének megtalálása és lefoglalása is. Számos helyszín közül válogathatunk, ami sokszor méginkább megnehezíti a választást. Azt javasoljuk, hogy érdemes összeszedni a legfontosabb szempontokat, amiknek szeretnénk, ha megfelelne a helyszínünk. 

Ha ezek megvannak, szűkíteni tudjuk a listát, így már csak azokat a helyeket tudjuk személyesen megnézni, amik a leginkább megfelelnek az elképzeléseinknek. A sok foglalás miatt, ha biztosra szeretnénk menni, az esküvő előtt egy évvel érdemes lefoglalni a kívánt helyszínt. Nagy megnyugvást jelenthet, amikor megtaláljuk azt a helyet, amit megálmodtunk magunkat a nagy napra. A helyszín mellett még a legelején kell elintéznünk a vacsoramenüt és az italokat, amennyiben a helyszín maga nem biztosítja ezeket. 

Az esküvő hangulatát a zenekar alapozza meg. Itt is érdemes követni azt a taktikát, hogy összegyűjtjük a számunkra legfontosabb pontokat, amik nélkül nem tudjuk elképzelni a lagzit. Az események koordinálásához mindenképpen szükség van egy személyre, aki leveszi a vállunkról ezt a terhet, választhatunk hagyományos vőfélyt vagy ceremóniamestert is, ennek eldöntését az esküvő alaphangulata határozza meg. Ezeket a szolgáltatókat fél-egy évvel az esemény előtt tanácsos kiválasztani.

Itt érkezünk el a menyasszonyok számára talán második legkedvesebb feladathoz (az első természetesen a menyasszonyi ruha kiválasztása 🙂), a dekorációhoz. Ennek a színvilága és hangulata meghatározza a virágok kiválasztását és a különböző grafikák elkészítését. Innentől kezdve kicsit fel is lélegezhetünk, a legfontosabb elintéznivalókat kipipáltuk. 

Szelfigép bérlése

Elérkeztünk egy fontos kérdéshez, hogy mikor béreljünk szelfigépet. A választ, arra hogy miért is érdemes szelfigépet bérelni, egy korábbi cikkünkben foglaltuk össze Nektek. De vajon mikor álljunk neki a megfelelő selfiegép felkutatásának? Mi azt szoktuk javasolni, hogy minél előbb! Teljesen érthető, hogy az ifjú párok az esküvőszervezés kezdetén még ki sem látnak a teendők tengeréből. Viszont mivel a fotóboxok, mint megannyi más szolgáltatás és eszköz, már az esküvők időpontja előtt akár egy évvel bérlésre kerülnek, erősen szoktuk javasolni, hogy minél korábban válasszák ki a nekik leginkább tetsző gépet. Amikor a pár megálmodja az esküvő hangulatát, ezzel párhuzamosan körvonalazódik az is, hogy a helyszín, a ruhák, a dekoráció és így a szelfigép is milyenek legyenek. A bérlés véglegesítését ajánlott fél-egy évvel az esküvő előtt megtenni.

Amennyiben szeretnél szelfigépet bérelni, nézd meg csomagajánlatainkat vagy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, hogy egyedi árajánlatot készíthessünk Számodra!

Weboldalunkat az InnoDesign Hungary készítette!