Skip to main content

Ahogyan korábban már olvashattátok, milyen elemekből áll össze a selfiegép, úgy ebben a cikkben egy kifejezett elemére koncentrálnánk. Ez pedig a layout. De mit kell tudni ezekről és miért fontos? Rövid cikkükben bemutatjuk Nektek!

A selfiegép használatának egyik fontos pillanata a fotó nyomtatása

Talán nem árulunk zsákbamacskát azzal, ha azt mondjuk, hogy az egyik legjobb része a fényképezkedésnek, amikor az elkészült fotót megfoghatjuk és magunkkal vihetjük. Természetesen a digitálisban elvárt, hogy ne csak nyomtatva legyen meg a fotó, hanem digitálisan is, amire szintén van lehetőség. Elküldhetjük egy adott email címre vagy QR kód segítségével beolvashatjuk a telefonunkon és már tölthetjük és fel a social médiára. Na de hogyan helyezkedik el a fotón a rólunk készült kép?

Helyezzük el az elemeket a fotón!

És itt jönnek képbe a layoutok! Ahhoz, hogy többféle képet tudjunk nyomtatni, úgy előre meg kell tervezni és le kell gyártani a layoutokat, azaz az elrendezést. Ugyanis ezeket az elrendezéseket előre kell meghatározni! Mi photoshopot használunk erre a célra, hiszen így bármit, bárhogyan szerkeszthetünk.

Ha a háttér elkészült, akkor már csak az elrendezés maradt hátra, hogy hova kerüljön az általunk készült fotó és abból is hány darab. Amennyiben 3 fotós képet választunk ki, úgy lehetőségünk van három különböző képet készíteni, ami egy fotón jelenik meg.

Pár példa az elrendezésre:

Csak a képzelet szab határt, a többit a selfiegép végzi!

Az általunk készített pár layout csak szemléltetés, hiszen bármennyi képet el lehet helyezni a fotón! Viszont arra kell ügyelni, hogyha túl kicsik a képek, mert mondjuk 6db-ot teszünk rá, akkor nem biztos, hogy jól láthatóak lesznek a részletek. ezért inkább azt javasoljuk, hogy 1,2,3 vagy maximum 4 fotó kerüljön egy képre. Amennyiben egyedi layoutot és hátteret szeretnétek, úgy van lehetőségetek velünk egyeztetni ezügyben és mi díjmentesen elkészítjük Nektek.

Összegzés

Amennyiben nálunk béreltek, úgy jelezhetitek az elképzeléseiteket számunkra a layoutokkal kapcsolatban és mi azon leszünk, hogy a lehető legjobb fotó layout valósuljon meg. Tudnotok kell, hogy a selfiegép prémium fotópapírra nyomtat, így minden esetben a lehető legjobb képet fogjátok megkapni! Ha pedig digitálisan szeretnétek a képekhez jutni, úgy csak olvassátok be a QR kódot vagy küldjétek el magatoknak emailben!

Amennyiben selfigépbet bérelnétek, úgy vegyétek fel velünk a kapcsolatot, ha pedig a háttereink között nézegetnétek, akkor azt ITT tudjátok megtenni!

A weboldalt az InnoDesign Hungary készítette.