Skip to main content

A szelfigép kihelyezése szinte bármilyen eseményre szuper dolog, de a mostani bejegyzésben szeretnénk néhány ötletet adni, hogy milyen alkalmakra és miért érdemes bérelni. Ráadásul manapság már szinte bárhová kérheted a szelfigépet, hiszen az egész országon belül kiszállítjuk Neked! 

Bérelj esküvőre szelfigépet!

Talán mondani sem kell, hogy esküvőkre szokták a legtöbben bérelni a fotóboxot. A pár minden esetben azon igyekszik, hogy a vendégek jól érezzék magukat és ezért mindent meg is tesznek. Ahhoz, hogy kicsit feldobjuk a bulit, jó, ha azoknak a vendégeknek is adunk szórakozási lehetőséget, akik kevésbé táncoslábúak. A szelfigép ilyen szempontból egy szuper eszköz, hiszen a fiataltól az idősebbig mindenki élvezni fogja. A fiatal generáció szereti azonnal megkapni digitálisan az elkészült képet, gif-et vagy boomerang-ot, ami egy QR kód beolvasásával már ott is van a telefonján. Az idősebbek pedig az azonnal kinyomtatott fotót részesítik előnyben, hiszen nincs is annál jobb, amikor már másnap tudják mutogatni a szomszédoknak/barátoknak.

Szülinap és bohóckodás

Valljuk be, hogy a gyerekek élvezik produkálni magukat. A legjobb, ha ezt úgy teszik, hogy közben a pillanatokat meg is örökíthetik. A fotókat aláírhatják egymásnak vagy a szülinaposnak, és a barátokról készült képeket azonnal ki is tehetik a fotófalukra! 

Persze nem csak a fiataloknak szól a szelfigép, felnőtteknek is ajánljuk, hiszen számukra is nagyon jó móka!

Szelfigépbérlés a vintageselfiegep.hu-n!

Lánybúcsúra szelfigép? Persze!

Mennyivel egyszerűbb, ha senkinek sem kell azzal törődnie, hogy rajta lesz-e vagy sem az adott képen. Nincs rohanás! Bőven van idő úgy beállítani a fotóboxot, hogy a fotón mindenki a legjobb formáját hozza. Lánybúcsú alkalmával szuper meglepetés a menyasszonynak, ha a barátnőivel bolondos fotókat tud készíteni, amiket aztán rögtön egy albumba is ragaszthat. Persze csak a publikus képekről beszélünk! 🙂

Céges rendezvény és csapatépítés

A céges rendezvényeknek nem kell kifejezetten komolynak lenniük, jó ha a kollégák tudnak bohóckodni. Ezenkívül lehetőség van olyan sablonokat készíteni, amelyekkel a cégünket reklámozhatjuk. A képek keretében megjelenhet a cég logója, de akár az esemény neve, helyszíne és időpontja is. Ajánljuk csapatépítés alkalmával is, hiszen vicces, közös szelfiket készíthet parókában állva vagy maszkot viselve a csapat minden tagja. A gif és boomerang használatával pedig olyan vicces, mozgó emlékeket rögzíthetünk, amiket aztán sokáig nézegethetünk és küldözgethetünk egymásnak.

Kiállításra is szuper dolog a szelfigép!

Sokszor szívesen megörökítik magukat az emberek egy-egy kiállításon, de ez mennyivel egyszerűbb, ha saját beállítással, saját maguk készíthetik el ezt a fotót a rendezvény alatt. A közösségi médiában is gyorsabban megoszthatóak az így készült selfie-k, amelyeket nem kell kinyomtatni sem, hiszen azonnal megjelennek digitálisan. A kiállítás szervezői pedig örömmel fogadják, hogy az emberek ilyen módon promotálják az eseményt, így még több látogatót vonzva.

Tematikus események

Legyen szó Mikulásról, Halloweenről vagy farsangról. Ha már úgyis be vagytok öltözve, miért ne pózoljatok egy szelfigép előtt? 

Ugye, hogy milyen sok eseményre lehet bérelni ezt az eszközt? Biztos Nektek is csomó ölet eszetekbe jutott a cikk elolvasása után! Ne tartsátok magatokban, nézzétek meg csomagajánlatainkat vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Weboldalunkat az InnoDesign Hungary készítette!