Skip to main content

Ahhoz, hogy az általatok megszervezett selfie party felejthetetlen legyen, hoztunk nektek néhány ötletet! Biztosak vagyunk abban, hogy a kreativitások ütősebb a miénknél, de vonalvezetőnek biztosan hasznosak a tanácsaink! Nézzük is!

Selfie partyhoz ütős kellékek!

Az egyik legfontosabb tanácsunk talán a kellékek gondos kiválasztására vonatkozik. Amennyiben van rá lehetőségetek, érdemes olyan kellékeket választani, amelyek passzolnak a rendezvényhez vagy annak stílusához! Talán egyértelmű, de egy tizennyolcadik vagy egy ötvenedik születésnapi bulira érdemes más-más kellékeket beszerezni. Ilyenek lehetnek a felfújható héliumos lufik, amelyeken még jobban tudjuk hangsúlyozni a szülinapos életkorát. Amellett, hogy vicces, utólag a fotókon is szuperül mutatnak ezek a lufik és nem utolsó sorban nem kell emlékeztetni magunkat: Ez most hanyadik is volt?

Nekünk nagyon tetszenek még azok a héliumos lufik is, amelyek valamilyen állatot mintáznak. A lábukon súly van, így tényleg olyan, mintha közöttünk lenne egy zsiráf, elefánt vagy dinó. A gyerekek imádni fogják!

Szelfigép bérlés mellé tegyünk kellékeket is!

Egy szuper eseményhez szelfigép is dukál!

Legyen szó esküvőről, születésnapról vagy céges rendezvényről, a szelfigép mindenhol jól fog mutatni! Azon kívül, hogy fergeteges hangulatot teremt, az azonnali fotónyomtatás is nagyon jól jön! Egyből az albumba is ragaszthatjuk a fotókat, és már írhatjuk is mellé a jókívánságokat! A selfie party szelfigéppel az igazi!

Nálunk egy vintage hangulatú szelfigépet tudtok bérelni. Mit jelent ez? A fotóboxunk tömör fából készült, így a régi időket idézi a borítás. Persze ez ne tévesszen meg senkit, mert belül a legmodernebb technológia érhető el! A szelfigép magasságát lehet szabályozni, így ha gyerekeknek szeretnétek egy szülinapi zsúrra bérelni a gépet, biztosak lehettek benne, hogy mindenki látszódni fog!

Milyen kellékeket viszünk magunkkal?

Mi biztosítunk mindent, ami egy szuper eseményhez kell! Lesz nálunk cowboy kalap, sombrero, vicces szemüvegek, felfújható hangszerek, felfújható bunkósbot, elemes buborékfújó és mindenféle pálcás kiegészítő. A vendégek legjobban a felfújható hangszereket szokták szeretni. Természetesen új eszközök beszerzéséről folyamatosan gondoskodunk.

Fotóboxunkat érdemes minél hamarabb lefoglalni az eseményre, hiszen egy napon egy eseményt vállalunk!

Amennyiben szeretnétek szelfigépet bérelni, vagy olvasni a bérlési tanácsainkról, ajánljuk figyelmetekbe a szelfinaplót, ahova rendszeresen bejegyzéseket teszünk közzé. Mer figyelj szelfigép bérlése közben? Olvasd el az erről szóló cikkünket!

Weboldalunkat az InnoDesign tartja karban.